Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Γουί σταρτ νιου μπλογκ

Είναι λοιπόν γεγονός από σήμερα, το νέο μπλογκ μου! Εδώ θα λέω τις παπαριές μου και ό,τι σκατά μου κατέβει πάντα με γνώμονα το συμφέρον των γκάνγκστερς σ' όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά έχω αναλάβει να προβάλω την φιλοσοφημένη πλευρά των γκάνκστερς (ξερνάω) φτιάχνοντας την εικόνα των λοιπόν δερβίσιδων ανά τον κόσμο. Το δερβίσης είναι ένα πρόθεμα που χρησιμοποιούσαν οι ρεμπέτες κυρίως, ανάλογο του "καρντάση" και του "αδελφέ". Εμείς οι γκάνγκστερς αποκαλούμε έτσι ο ένας των άλλον. Στην πραγματικότητα δερβίσιδες είναι κάτι παπάρες μουσουλμάνοι ασκητές (σαν αυτόν στην εικόνα προφίλ μου). Εμείς οι γκάνγκστερς, τους γράφουμε στ' αρχίδια μας γιατί θεωρούμε πως εμείς είμαστε οι πραγματικοί δερβίσιδες, απλά αυτοί βγήκαν πρώτοι στη δημοσιότητα. Stay tuned λοιπόν, τα καλύτερα έρχονται.

Για την διάσωση των γκάνγκστερς και του χριστιανοκομμουνισμού!!!

3 σχόλια:

  1. kali arxi me to blog elpizw na ginei megalo kai trano kai ne megistopoiisis ta kerdi soy mesw google ad-sense opws kanw egw. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρεται έστω και λίγο αργά. Δόξα τω θεώ το μπλογκ με έχει βγάλει προς το παρόν από το οικονομικό αδιέξοδο. Τώρα θα αρχίσω το ραπ. Αντεργκράουντ τσάμπα σιτνιζ και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή